VvE Beheer Dordrecht

Eigen Huis VvE Beheer  komt uit Dordrecht en heeft haar werkgebied in Dordrecht.

Wij gaan uitsluitend voor tevreden gebouweigenaren. Dat is de reden dat Eigen huis VvE Beheer zich concentreert op Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.

Waarom VvE Beheer Dordrecht?

Omdat wij de overtuiging hebben dat je pas kwaliteit kan leveren als je in de buurt bent. Eigen Huis VvE Beheer heeft haar kantoor in Dordrecht en bedient hiervandaan haar klanten.

Ontzorgt worden  is wat gebouweigenaren willen bij het uitbesteden van VvE Beheer, en dat is wat we doen. Service en kwaliteit bieden bij mutatie onderhoud of calamiteiten.

Betrokken zijn bij onze opdrachtgevers, elkaar kennen, weten wat een gebouweigenaar belangrijk vind en doen wat je beloofd, dat is waar wij voor staan.

Persoonlijk beheer en transparantie zijn bij ons de basis voor samenwerking met de VvE. Voor het beheer van een VvE is deskundigheid benodigd op veel gebieden. Ons gemotiveerde team heeft alle kennis in huis om uw VvE diensten te verlenen op bestuurlijk, financieel, administratief, organisatorisch, secretarieel, juridisch, technisch en bouwkundig gebied.

VvE beheer in balans

Wij zijn onafhankelijk, en persoonlijk betrokken. We erkennen de individuele wensen van een eigenaar en bewaken de belangen van het collectief. We maken ons sterk voor een hogere kwaliteit tegen meer gunstige exploitatiekosten.                                                                                                    Of het nu gaat om flatgebouwen, appartementen complexen of een beneden en een bovenwoning, de aandacht van uw vastgoed is onze passie.

 

Kennis maken? stuur een mail naar info.eigenhuisvvebeheer.nl

 

Met vriendelijke groet,

Team Eigen Huis VvE Beheer