Per 1 Mei 2019 heeft Eigen huis VvE Beheer gekregen oer het complex aan Plein 40-45 te Dordrecht.

Eigen huis VvE Beheer gaat het zowel het administratieve als technische beheer voeren over het complex aan Plein 40-45.

Het complex aan Plein 40-45 betreft een VvE welke uit woningen en winkels bestaat. Eigen huis VvE Beheer gaat als VvE beheerder een actieve rol spelen in het technisch onderhoud van het complex. Als betrokken beheerder hebben wij ons ten doel gesteld om op een economisch verantwoorde wijze het technische beheer uit te voeren met als voornaamste doel het complex in de komende jaren te verduurzamen. Buiten de verduurzaming van het complex zullen wij ons ook inzetten om het complex beter te isoleren. Doelstelling is om het complex de komende jaren te gaan voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing, dit scheelt voor de bewoners in de energie en voor de VvE bespaart dit op het schilderonderhoud.

Heeft u vragen omtrent dit complex, of heeft u vragen omtrent (duurzaam) beheer, neem contact op met ons op telefoon nummer 078-6310900 of stuur uw vraag per mail naar info@eigenhuisvvebeheer.nl